Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6349
Название: Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів
Авторы: Агафонова, Ю. Ю.
Прокудіна, В. Ю.
Василець, К. К.
Ключевые слова: сметанні десерти;стабілізатори структури;кисломолочні продукти
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Агафонова Ю. Ю., Прокудіна В. Ю., Василець К. К. Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 369-377.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано вплив сучасних моностабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів. Науково обґрунтовано та доведено раціональність та ефективність використання стабілізаторів структури для виробництва кисломолочних продуктів у визначених концентраціях.
The article analyzes the impact of modern structures on monostabilization systems texture cream desserts. Scientifically substantiated and the rationality and efficiency of structure stabilizers for the production of dairy products in certain concentrations.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6349
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_62.pdf186.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.