Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6349
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАгафонова, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorПрокудіна, В. Ю.-
dc.contributor.authorВасилець, К. К.-
dc.date.accessioned2022-09-04T15:03:43Z-
dc.date.available2022-09-04T15:03:43Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationАгафонова Ю. Ю., Прокудіна В. Ю., Василець К. К. Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 369-377.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6349-
dc.description.abstractПроаналізовано вплив сучасних моностабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів. Науково обґрунтовано та доведено раціональність та ефективність використання стабілізаторів структури для виробництва кисломолочних продуктів у визначених концентраціях.uk_UA
dc.description.abstractThe article analyzes the impact of modern structures on monostabilization systems texture cream desserts. Scientifically substantiated and the rationality and efficiency of structure stabilizers for the production of dairy products in certain concentrations.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсметанні десертиuk_UA
dc.subjectстабілізатори структуриuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.titleАналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_62.pdf186.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.