Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6347
Назва: | Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста |
Автори: | Одарченко, Д. М. Балим, В. Ю. Гасай, Є. Л. Бабіч, А. О. |
Ключові слова: | крохмалевмісна рослинна добавка;дріжджове тісто;заморожені напівфабрикати |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 357-362. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі
параметри дріжджового тіста. Виявлено закономірності впливу добавки на
теплофізичні, структурно-механічні та органолептичні показники якості
замороженого напівфабрикату з дріжджового тіста. Influence of vegetable additive on some parameters of yeast dough was studied. Pattern of influence of an additive on physical, structurally-mechanical and organoleptic indicators of quality of the frozen semi-finished product from yeast dough is taped. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_60.pdf | 170.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.