Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347
Название: | Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста |
Авторы: | Одарченко, Д. М. Балим, В. Ю. Гасай, Є. Л. Бабіч, А. О. |
Ключевые слова: | крохмалевмісна рослинна добавка;дріжджове тісто;заморожені напівфабрикати |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 357-362. |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі
параметри дріжджового тіста. Виявлено закономірності впливу добавки на
теплофізичні, структурно-механічні та органолептичні показники якості
замороженого напівфабрикату з дріжджового тіста. Influence of vegetable additive on some parameters of yeast dough was studied. Pattern of influence of an additive on physical, structurally-mechanical and organoleptic indicators of quality of the frozen semi-finished product from yeast dough is taped. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_60.pdf | 170.19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.