Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347
Название: Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста
Авторы: Одарченко, Д. М.
Балим, В. Ю.
Гасай, Є. Л.
Бабіч, А. О.
Ключевые слова: крохмалевмісна рослинна добавка;дріжджове тісто;заморожені напівфабрикати
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 357-362.
Краткий осмотр (реферат): Визначено вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. Виявлено закономірності впливу добавки на теплофізичні, структурно-механічні та органолептичні показники якості замороженого напівфабрикату з дріжджового тіста.
Influence of vegetable additive on some parameters of yeast dough was studied. Pattern of influence of an additive on physical, structurally-mechanical and organoleptic indicators of quality of the frozen semi-finished product from yeast dough is taped.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_60.pdf170.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.