Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorБалим, В. Ю.-
dc.contributor.authorГасай, Є. Л.-
dc.contributor.authorБабіч, А. О.-
dc.date.accessioned2022-09-04T14:47:52Z-
dc.date.available2022-09-04T14:47:52Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Балим В. Ю., Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 357-362.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347-
dc.description.abstractВизначено вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. Виявлено закономірності впливу добавки на теплофізичні, структурно-механічні та органолептичні показники якості замороженого напівфабрикату з дріжджового тіста.uk_UA
dc.description.abstractInfluence of vegetable additive on some parameters of yeast dough was studied. Pattern of influence of an additive on physical, structurally-mechanical and organoleptic indicators of quality of the frozen semi-finished product from yeast dough is taped.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкрохмалевмісна рослинна добавкаuk_UA
dc.subjectдріжджове тістоuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикатиuk_UA
dc.titleВплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_60.pdf170.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.