Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Балим, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Гасай, Є. Л. | - |
dc.contributor.author | Бабіч, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T14:47:52Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T14:47:52Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Гасай Є. Л., Бабіч А. О. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 357-362. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6347 | - |
dc.description.abstract | Визначено вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста. Виявлено закономірності впливу добавки на теплофізичні, структурно-механічні та органолептичні показники якості замороженого напівфабрикату з дріжджового тіста. | uk_UA |
dc.description.abstract | Influence of vegetable additive on some parameters of yeast dough was studied. Pattern of influence of an additive on physical, structurally-mechanical and organoleptic indicators of quality of the frozen semi-finished product from yeast dough is taped. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | крохмалевмісна рослинна добавка | uk_UA |
dc.subject | дріжджове тісто | uk_UA |
dc.subject | заморожені напівфабрикати | uk_UA |
dc.title | Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_60.pdf | 170.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.