Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344
Назва: Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів
Автори: Камсуліна, Н. В.
Ільдірова, С. К.
Большакова, В. А.
Ключові слова: технологія ковбасних виробів;рослинні білки;рослинна сировина
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 338-346.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання практичного використання рослинних білків, що отримані з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва ковбасних виробів.
The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_57.pdf247.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.