Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6344
Назва: | Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів |
Автори: | Камсуліна, Н. В. Ільдірова, С. К. Большакова, В. А. |
Ключові слова: | технологія ковбасних виробів;рослинні білки;рослинна сировина |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 338-346. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання практичного використання рослинних білків,
що отримані з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва
ковбасних виробів. The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_57.pdf | 247.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.