Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344
Название: | Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів |
Авторы: | Камсуліна, Н. В. Ільдірова, С. К. Большакова, В. А. |
Ключевые слова: | технологія ковбасних виробів;рослинні білки;рослинна сировина |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 338-346. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання практичного використання рослинних білків,
що отримані з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва
ковбасних виробів. The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_57.pdf | 247.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.