Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorІльдірова, С. К.-
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.date.accessioned2022-09-04T14:20:43Z-
dc.date.available2022-09-04T14:20:43Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 338-346.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344-
dc.description.abstractРозглянуто питання практичного використання рослинних білків, що отримані з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва ковбасних виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтехнологія ковбасних виробівuk_UA
dc.subjectрослинні білкиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.titleАльтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_57.pdf247.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.