Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6344
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ільдірова, С. К. | - |
dc.contributor.author | Большакова, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T14:20:43Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T14:20:43Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К., Большакова В. А. Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 338-346. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6344 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання практичного використання рослинних білків, що отримані з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва ковбасних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The questions of the practical use of phytalbumins, got from a different digister are considered, in technologies of production of sausage wares. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | технологія ковбасних виробів | uk_UA |
dc.subject | рослинні білки | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.title | Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_57.pdf | 247.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.