Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6343
Название: Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів
Авторы: Головко, М. П.
Серік, М. Л.
Головко, Т. М.
Ключевые слова: паштети;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);еламін;мікроструктурні характеристики
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М. П., Серік М. Л., Головко Т. М. Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 332-338.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано нову технологію виготовленння паштетів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію та йоду, шляхом використання напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та еламіну. Досліджено мікроструктурні властивості розробленої продукції.
New technology of pates enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine is offered, by the use of half-finished food bone product (HFBP) and elamin. Microstructures properties of the developed products are investigational.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6343
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_56.pdf187.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.