Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6343
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Серік, М. Л. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T14:11:13Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T14:11:13Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Серік М. Л., Головко Т. М. Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 332-338. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6343 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано нову технологію виготовленння паштетів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію та йоду, шляхом використання напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та еламіну. Досліджено мікроструктурні властивості розробленої продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | New technology of pates enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine is offered, by the use of half-finished food bone product (HFBP) and elamin. Microstructures properties of the developed products are investigational. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | паштети | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ) | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | мікроструктурні характеристики | uk_UA |
dc.title | Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_56.pdf | 187.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.