Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337
Назва: Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах
Автори: Сирохман, І. В.
Овчиннікова, І. Ф.
Чернова, Н. А.
Ключові слова: оксалати;часник
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Сирохман І. В., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 315-319.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні особливості надходження кальцію до організму людини та дію оксалатів на процес його засвоєння. Досліджено вміст оксалатів у різних сортах часнику.
The main properties of calcium admission into human body and oxalates effect on its digestion are considered. Consistence of oxalates in the different sorts of garlic are analysed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_53.pdf157.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.