Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337
Название: Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах
Авторы: Сирохман, І. В.
Овчиннікова, І. Ф.
Чернова, Н. А.
Ключевые слова: оксалати;часник
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сирохман І. В., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 315-319.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні особливості надходження кальцію до організму людини та дію оксалатів на процес його засвоєння. Досліджено вміст оксалатів у різних сортах часнику.
The main properties of calcium admission into human body and oxalates effect on its digestion are considered. Consistence of oxalates in the different sorts of garlic are analysed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_53.pdf157.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.