Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сирохман, І. В. | - |
dc.contributor.author | Овчиннікова, І. Ф. | - |
dc.contributor.author | Чернова, Н. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T13:34:06Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T13:34:06Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Сирохман І. В., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 315-319. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто основні особливості надходження кальцію до організму людини та дію оксалатів на процес його засвоєння. Досліджено вміст оксалатів у різних сортах часнику. | uk_UA |
dc.description.abstract | The main properties of calcium admission into human body and oxalates effect on its digestion are considered. Consistence of oxalates in the different sorts of garlic are analysed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | оксалати | uk_UA |
dc.subject | часник | uk_UA |
dc.title | Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_53.pdf | 157.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.