Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСирохман, І. В.-
dc.contributor.authorОвчиннікова, І. Ф.-
dc.contributor.authorЧернова, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-09-04T13:34:06Z-
dc.date.available2022-09-04T13:34:06Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСирохман І. В., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 315-319.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6337-
dc.description.abstractРозглянуто основні особливості надходження кальцію до організму людини та дію оксалатів на процес його засвоєння. Досліджено вміст оксалатів у різних сортах часнику.uk_UA
dc.description.abstractThe main properties of calcium admission into human body and oxalates effect on its digestion are considered. Consistence of oxalates in the different sorts of garlic are analysed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоксалатиuk_UA
dc.subjectчасникuk_UA
dc.titleВизначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_53.pdf157.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.