Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6336
Назва: | Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах |
Автори: | Дубініна, А. А. Овчиннікова, І. Ф. Чернова, Н. А. |
Ключові слова: | солі важких металів;харчові продукти;часник |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 311-315. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто основні особливості впливу важких металів на організм
людини та вміст їх у харчових продуктах. Досліджено особливості
накопичення важких металів у різних ботанічних сортах часнику та
проаналізовано отримані дані відповідно до вимог нормативної документації
на даний вид овочів. The main properties of an influence of heavy metals on human organism and their content in food products are considered. Features of accumulation of heavy metals in different botanical cultivars of garlic are explored. Obtained data was analysed according to the legal requirements on this kind of vegetables. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6336 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_52.pdf | 247.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.