Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6336
Название: Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах
Авторы: Дубініна, А. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Чернова, Н. А.
Ключевые слова: солі важких металів;харчові продукти;часник
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 311-315.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні особливості впливу важких металів на організм людини та вміст їх у харчових продуктах. Досліджено особливості накопичення важких металів у різних ботанічних сортах часнику та проаналізовано отримані дані відповідно до вимог нормативної документації на даний вид овочів.
The main properties of an influence of heavy metals on human organism and their content in food products are considered. Features of accumulation of heavy metals in different botanical cultivars of garlic are explored. Obtained data was analysed according to the legal requirements on this kind of vegetables.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6336
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_52.pdf247.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.