Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorОвчиннікова, І. Ф.-
dc.contributor.authorЧернова, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-09-04T13:28:32Z-
dc.date.available2022-09-04T13:28:32Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 311-315.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6336-
dc.description.abstractРозглянуто основні особливості впливу важких металів на організм людини та вміст їх у харчових продуктах. Досліджено особливості накопичення важких металів у різних ботанічних сортах часнику та проаналізовано отримані дані відповідно до вимог нормативної документації на даний вид овочів.uk_UA
dc.description.abstractThe main properties of an influence of heavy metals on human organism and their content in food products are considered. Features of accumulation of heavy metals in different botanical cultivars of garlic are explored. Obtained data was analysed according to the legal requirements on this kind of vegetables.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсолі важких металівuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectчасникuk_UA
dc.titleВизначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_52.pdf247.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.