Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6336
Title: | Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах |
Authors: | Дубініна, А. А. Овчиннікова, І. Ф. Чернова, Н. А. |
Keywords: | солі важких металів;харчові продукти;часник |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 311-315. |
Abstract: | Розглянуто основні особливості впливу важких металів на організм
людини та вміст їх у харчових продуктах. Досліджено особливості
накопичення важких металів у різних ботанічних сортах часнику та
проаналізовано отримані дані відповідно до вимог нормативної документації
на даний вид овочів. The main properties of an influence of heavy metals on human organism and their content in food products are considered. Features of accumulation of heavy metals in different botanical cultivars of garlic are explored. Obtained data was analysed according to the legal requirements on this kind of vegetables. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6336 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_52.pdf | 247.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.