Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6335
Назва: Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси
Автори: Артеменко, В. С.
Горбань, В. Г.
Горбань, О. В.
Ключові слова: бісквітне тісто;ферментативний гідроліз білків яєчної маси;яєчна маса
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Артеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 308-311.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання можливості використання ферментативного гідролізу білків яєчної маси під час приготування бісквітного тіста.
The question possibility of the use zymohydrolysis of albumens egg mass is considered at preparation of biscuit test.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6335
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_51.pdf262.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.