Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртеменко, В. С.-
dc.contributor.authorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.authorГорбань, О. В.-
dc.date.accessioned2022-09-04T13:22:53Z-
dc.date.available2022-09-04T13:22:53Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationАртеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 308-311.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6335-
dc.description.abstractРозглянуто питання можливості використання ферментативного гідролізу білків яєчної маси під час приготування бісквітного тіста.uk_UA
dc.description.abstractThe question possibility of the use zymohydrolysis of albumens egg mass is considered at preparation of biscuit test.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбісквітне тістоuk_UA
dc.subjectферментативний гідроліз білків яєчної масиuk_UA
dc.subjectяєчна масаuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної масиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_51.pdf262.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.