Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6335
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артеменко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Горбань, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Горбань, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T13:22:53Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T13:22:53Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Артеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 308-311. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6335 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання можливості використання ферментативного гідролізу білків яєчної маси під час приготування бісквітного тіста. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question possibility of the use zymohydrolysis of albumens egg mass is considered at preparation of biscuit test. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | бісквітне тісто | uk_UA |
dc.subject | ферментативний гідроліз білків яєчної маси | uk_UA |
dc.subject | яєчна маса | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_51.pdf | 262.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.