Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334
Назва: Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання
Автори: Савінок, О. М.
Літвінова, І. О.
Ключові слова: добавки з виноградного насіння;топлений харчовий жир;зберігання;біофлавоноїди
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Савінок О. М., Літвінова І. О. Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 304-308.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження антиоксидантної активності добавки, отриманої з виноградного насіння. Вивчено кінетичні закономірності впливу концентрації добавки на якісні показники топленого харчового жиру під час зберігання.
Тhe article shows the results of the researches of the antioxidants activity, obtained from grape seeds. Studied the kinetic legitimacies of the influence of concentration of the additive on qualified indicators of melted food fat during storage time.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_50.pdf241.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.