Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавінок, О. М.-
dc.contributor.authorЛітвінова, І. О.-
dc.date.accessioned2022-09-04T13:17:41Z-
dc.date.available2022-09-04T13:17:41Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСавінок О. М., Літвінова І. О. Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 304-308.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження антиоксидантної активності добавки, отриманої з виноградного насіння. Вивчено кінетичні закономірності впливу концентрації добавки на якісні показники топленого харчового жиру під час зберігання.uk_UA
dc.description.abstractТhe article shows the results of the researches of the antioxidants activity, obtained from grape seeds. Studied the kinetic legitimacies of the influence of concentration of the additive on qualified indicators of melted food fat during storage time.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдобавки з виноградного насінняuk_UA
dc.subjectтоплений харчовий жирuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectбіофлавоноїдиuk_UA
dc.titleВплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_50.pdf241.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.