Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савінок, О. М. | - |
dc.contributor.author | Літвінова, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T13:17:41Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T13:17:41Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Савінок О. М., Літвінова І. О. Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 304-308. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження антиоксидантної активності добавки, отриманої з виноградного насіння. Вивчено кінетичні закономірності впливу концентрації добавки на якісні показники топленого харчового жиру під час зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | Тhe article shows the results of the researches of the antioxidants activity, obtained from grape seeds. Studied the kinetic legitimacies of the influence of concentration of the additive on qualified indicators of melted food fat during storage time. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | добавки з виноградного насіння | uk_UA |
dc.subject | топлений харчовий жир | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | біофлавоноїди | uk_UA |
dc.title | Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_50.pdf | 241.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.