Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334
Название: Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання
Авторы: Савінок, О. М.
Літвінова, І. О.
Ключевые слова: добавки з виноградного насіння;топлений харчовий жир;зберігання;біофлавоноїди
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Савінок О. М., Літвінова І. О. Вплив біофлавоноїдів виноградного насіння на якісні показники жиру під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 304-308.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати дослідження антиоксидантної активності добавки, отриманої з виноградного насіння. Вивчено кінетичні закономірності впливу концентрації добавки на якісні показники топленого харчового жиру під час зберігання.
Тhe article shows the results of the researches of the antioxidants activity, obtained from grape seeds. Studied the kinetic legitimacies of the influence of concentration of the additive on qualified indicators of melted food fat during storage time.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6334
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_50.pdf241.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.