Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6326
Назва: Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями
Автори: Григоренко, О. М.
Ключові слова: натуральна біодобавка каротелька;печиво з додаванням каротельки;радіозахисні властивості;кондитерські вироби
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Григоренко О. М. Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 289-294.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто якісні характеристики натуральної біодобавки каротельки та її вплив на організм людини. Розроблено рецептуру виробництва печива з додаванням каротельки та виявлено його радіозахисні властивості.
The qualitative characteristics of natural supplements karatelka and its influence on human organism are considered. Formulations Manufacturing biscuits with the addition karatelka are developed. The radioprotective properties of this biscuits are identified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6326
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_47.pdf312.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.