Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6326
Название: Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями
Авторы: Григоренко, О. М.
Ключевые слова: натуральна біодобавка каротелька;печиво з додаванням каротельки;радіозахисні властивості;кондитерські вироби
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Григоренко О. М. Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 289-294.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто якісні характеристики натуральної біодобавки каротельки та її вплив на організм людини. Розроблено рецептуру виробництва печива з додаванням каротельки та виявлено його радіозахисні властивості.
The qualitative characteristics of natural supplements karatelka and its influence on human organism are considered. Formulations Manufacturing biscuits with the addition karatelka are developed. The radioprotective properties of this biscuits are identified.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6326
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_47.pdf312.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.