Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, О. М.-
dc.date.accessioned2022-09-04T12:34:12Z-
dc.date.available2022-09-04T12:34:12Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationГригоренко О. М. Використання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 289-294.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6326-
dc.description.abstractРозглянуто якісні характеристики натуральної біодобавки каротельки та її вплив на організм людини. Розроблено рецептуру виробництва печива з додаванням каротельки та виявлено його радіозахисні властивості.uk_UA
dc.description.abstractThe qualitative characteristics of natural supplements karatelka and its influence on human organism are considered. Formulations Manufacturing biscuits with the addition karatelka are developed. The radioprotective properties of this biscuits are identified.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнатуральна біодобавка каротелькаuk_UA
dc.subjectпечиво з додаванням каротелькиuk_UA
dc.subjectрадіозахисні властивостіuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.titleВикористання каротельки для виробництва кондитерських виробів з радіозахисними властивостямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_47.pdf312.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.