Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6322
Назва: Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах
Автори: Мартинюк, І. О.
Ключові слова: рослинні білкові продукти;комбіновані м’ясні вироби;джерела рослинного білка
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мартинюк І. О. Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 269-274.
Короткий огляд (реферат): Проведено оцінку якості рослинних білкових продуктів і встановлено доцільність їх використання в технології комбінованих м’ясних виробів.
The appraise of plant protein products is conducted and expedience of it’s using in technology of combine meet products is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_44.pdf162.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.