Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мартинюк, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T11:45:17Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T11:45:17Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мартинюк І. О. Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 269-274. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322 | - |
dc.description.abstract | Проведено оцінку якості рослинних білкових продуктів і встановлено доцільність їх використання в технології комбінованих м’ясних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The appraise of plant protein products is conducted and expedience of it’s using in technology of combine meet products is determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | рослинні білкові продукти | uk_UA |
dc.subject | комбіновані м’ясні вироби | uk_UA |
dc.subject | джерела рослинного білка | uk_UA |
dc.title | Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_44.pdf | 162.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.