Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартинюк, І. О.-
dc.date.accessioned2022-09-04T11:45:17Z-
dc.date.available2022-09-04T11:45:17Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМартинюк І. О. Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 269-274.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322-
dc.description.abstractПроведено оцінку якості рослинних білкових продуктів і встановлено доцільність їх використання в технології комбінованих м’ясних виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe appraise of plant protein products is conducted and expedience of it’s using in technology of combine meet products is determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрослинні білкові продуктиuk_UA
dc.subjectкомбіновані м’ясні виробиuk_UA
dc.subjectджерела рослинного білкаuk_UA
dc.titleАльтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_44.pdf162.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.