Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322
Название: Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах
Авторы: Мартинюк, І. О.
Ключевые слова: рослинні білкові продукти;комбіновані м’ясні вироби;джерела рослинного білка
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мартинюк І. О. Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 269-274.
Краткий осмотр (реферат): Проведено оцінку якості рослинних білкових продуктів і встановлено доцільність їх використання в технології комбінованих м’ясних виробів.
The appraise of plant protein products is conducted and expedience of it’s using in technology of combine meet products is determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_44.pdf162.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.