Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322
Название: | Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах |
Авторы: | Мартинюк, І. О. |
Ключевые слова: | рослинні білкові продукти;комбіновані м’ясні вироби;джерела рослинного білка |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Мартинюк І. О. Альтернативні джерела рослинного білка в комбінованих м’ясних виробах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 269-274. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено оцінку якості рослинних білкових продуктів і встановлено
доцільність їх використання в технології комбінованих м’ясних виробів. The appraise of plant protein products is conducted and expedience of it’s using in technology of combine meet products is determined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6322 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_44.pdf | 162.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.