Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6319
Назва: Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку
Автори: Погожих, М. І.
Одарченко, А. М.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є. Л.
Ключові слова: буряк столовий;напівфабрикати овочевої суміші;теплова обробка;заморожування
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 249-256.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив теплової обробки та дії низьких температур на хімічний склад столового буряку як основного компонента замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв. Виявлено закономірності зміни основних компонентів хімічного складу продукту залежно від тривалості попередньої теплової обробки та температури заморожування.
The article is devoted to the investigation of influence of thermal treatment and low temperatures on the table-beet as the main component of frozen semi product of vegetable mixture for the first and second dishes. The association of the basic chemical components of the product on duration of preliminary thermal processing and freezing temperature are found out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6319
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_41.pdf241 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.