Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6319
Название: Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку
Авторы: Погожих, М. І.
Одарченко, А. М.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є. Л.
Ключевые слова: буряк столовий;напівфабрикати овочевої суміші;теплова обробка;заморожування
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М. І., Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 249-256.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив теплової обробки та дії низьких температур на хімічний склад столового буряку як основного компонента замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв. Виявлено закономірності зміни основних компонентів хімічного складу продукту залежно від тривалості попередньої теплової обробки та температури заморожування.
The article is devoted to the investigation of influence of thermal treatment and low temperatures on the table-beet as the main component of frozen semi product of vegetable mixture for the first and second dishes. The association of the basic chemical components of the product on duration of preliminary thermal processing and freezing temperature are found out.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6319
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_41.pdf241 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.