Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6319
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorГасай, Є. Л.-
dc.date.accessioned2022-09-04T11:09:12Z-
dc.date.available2022-09-04T11:09:12Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 249-256.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6319-
dc.description.abstractДосліджено вплив теплової обробки та дії низьких температур на хімічний склад столового буряку як основного компонента замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв. Виявлено закономірності зміни основних компонентів хімічного складу продукту залежно від тривалості попередньої теплової обробки та температури заморожування.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the investigation of influence of thermal treatment and low temperatures on the table-beet as the main component of frozen semi product of vegetable mixture for the first and second dishes. The association of the basic chemical components of the product on duration of preliminary thermal processing and freezing temperature are found out.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбуряк столовийuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати овочевої сумішіuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.titleВплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_41.pdf241 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.