Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6317
Title: Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями
Authors: Михайлов, В. М.
Чуйко, А. М.
Томашевська, Р. Я.
Keywords: борошняні вироби;оптимізація інгредієнтного складу;збалансована за хімічним складом борошняна продукція
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлов В. М., Чуйко А. М., Томашевська Р. Я. Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 237-244.
Abstract: Проаналізовано загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями та обґрунтовано необхідність створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції.
General approaches are analysed to optimization of ingredient composition of flour wares with the set properties and the necessity of creation of the flour products balanced on chemical composition is grounded.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6317
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_39.pdf262.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.