Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6316
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.date.accessioned2022-09-04T10:11:45Z-
dc.date.available2022-09-04T10:11:45Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Одарченко А. М. Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 232-237.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6316-
dc.description.abstractРозглянуто доповнення наукових основ формування якості полідисперсних харчових систем при заморожуванні. Маючи теоретичні уявлення та практичні розробки, з’являється можливість скласти своєрідний товарознавчий паспорт для асортименту замороженої продукції та окремих її видів.uk_UA
dc.description.abstractConsidered the complement of the scientific basis of formation of polydisperse quality food systems during freezing. With a theoretical conception and practical development, it is possible to make a kind of passport for merchandising assortment of frozen products and some of its species.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectполідисперсні харчові системиuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectзаморожена продукціяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleНаукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_38.pdf261 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.