Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6316
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T10:11:45Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T10:11:45Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Одарченко А. М. Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 232-237. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6316 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто доповнення наукових основ формування якості полідисперсних харчових систем при заморожуванні. Маючи теоретичні уявлення та практичні розробки, з’являється можливість скласти своєрідний товарознавчий паспорт для асортименту замороженої продукції та окремих її видів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Considered the complement of the scientific basis of formation of polydisperse quality food systems during freezing. With a theoretical conception and practical development, it is possible to make a kind of passport for merchandising assortment of frozen products and some of its species. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | полідисперсні харчові системи | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | заморожена продукція | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_38.pdf | 261 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.