Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313
Назва: | Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств |
Автори: | Ощипок, І. М. |
Ключові слова: | м’ясне виробництво;комп’ютерний контроль;вироби м’ясопереробних підприємств |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Ощипок І. М. Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 212-217. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто організацію потокових ліній м’ясних виробництв із застосуванням комп’ютерного контролю з метою забезпечення гранично оптимальних експлуатаційних і економічних показників. In the article organization of production lines of meat productions is considered with the use of computer control with the purpose of providing maximumoptimum operating and economic indexes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_35.pdf | 224.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.