Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313
Назва: Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств
Автори: Ощипок, І. М.
Ключові слова: м’ясне виробництво;комп’ютерний контроль;вироби м’ясопереробних підприємств
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Ощипок І. М. Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 212-217.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто організацію потокових ліній м’ясних виробництв із застосуванням комп’ютерного контролю з метою забезпечення гранично оптимальних експлуатаційних і економічних показників.
In the article organization of production lines of meat productions is considered with the use of computer control with the purpose of providing maximumoptimum operating and economic indexes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_35.pdf224.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.