Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ощипок, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T09:07:42Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T09:07:42Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Ощипок І. М. Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 212-217. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто організацію потокових ліній м’ясних виробництв із застосуванням комп’ютерного контролю з метою забезпечення гранично оптимальних експлуатаційних і економічних показників. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article organization of production lines of meat productions is considered with the use of computer control with the purpose of providing maximumoptimum operating and economic indexes. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясне виробництво | uk_UA |
dc.subject | комп’ютерний контроль | uk_UA |
dc.subject | вироби м’ясопереробних підприємств | uk_UA |
dc.title | Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_35.pdf | 224.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.