Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОщипок, І. М.-
dc.date.accessioned2022-09-04T09:07:42Z-
dc.date.available2022-09-04T09:07:42Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationОщипок І. М. Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 212-217.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6313-
dc.description.abstractРозглянуто організацію потокових ліній м’ясних виробництв із застосуванням комп’ютерного контролю з метою забезпечення гранично оптимальних експлуатаційних і економічних показників.uk_UA
dc.description.abstractIn the article organization of production lines of meat productions is considered with the use of computer control with the purpose of providing maximumoptimum operating and economic indexes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясне виробництвоuk_UA
dc.subjectкомп’ютерний контрольuk_UA
dc.subjectвироби м’ясопереробних підприємствuk_UA
dc.titleКомп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_35.pdf224.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.