Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310
Назва: | Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері |
Автори: | Потапов, В. О. Дьяков, О. Г. Качалов, В. В. |
Ключові слова: | охолодження рослинної сировини;математичне моделювання;коефіцієнт температуропровідності |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Потапов В. О., Дьяков О. Г., Качалов В. В. Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 185-191. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто процес моделювання охолодження рослинної сировини в холодильній камері з метою знаходження коефіцієнта температуропровідності на основі експериментальних досліджень. The process of design of cooling of digister is considered in a coolroom with the purpose of finding of coefficient of diffusivity on the basis of experimental researches |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_32.pdf | 250.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.