Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310
Назва: Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері
Автори: Потапов, В. О.
Дьяков, О. Г.
Качалов, В. В.
Ключові слова: охолодження рослинної сировини;математичне моделювання;коефіцієнт температуропровідності
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Дьяков О. Г., Качалов В. В. Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 185-191.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто процес моделювання охолодження рослинної сировини в холодильній камері з метою знаходження коефіцієнта температуропровідності на основі експериментальних досліджень.
The process of design of cooling of digister is considered in a coolroom with the purpose of finding of coefficient of diffusivity on the basis of experimental researches
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_32.pdf250.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.