Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310
Title: | Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері |
Authors: | Потапов, В. О. Дьяков, О. Г. Качалов, В. В. |
Keywords: | охолодження рослинної сировини;математичне моделювання;коефіцієнт температуропровідності |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Потапов В. О., Дьяков О. Г., Качалов В. В. Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 185-191. |
Abstract: | Розглянуто процес моделювання охолодження рослинної сировини в холодильній камері з метою знаходження коефіцієнта температуропровідності на основі експериментальних досліджень. The process of design of cooling of digister is considered in a coolroom with the purpose of finding of coefficient of diffusivity on the basis of experimental researches |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_32.pdf | 250.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.