Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310
Title: Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері
Authors: Потапов, В. О.
Дьяков, О. Г.
Качалов, В. В.
Keywords: охолодження рослинної сировини;математичне моделювання;коефіцієнт температуропровідності
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. О., Дьяков О. Г., Качалов В. В. Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 185-191.
Abstract: Розглянуто процес моделювання охолодження рослинної сировини в холодильній камері з метою знаходження коефіцієнта температуропровідності на основі експериментальних досліджень.
The process of design of cooling of digister is considered in a coolroom with the purpose of finding of coefficient of diffusivity on the basis of experimental researches
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_32.pdf250.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.