Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorКачалов, В. В.-
dc.date.accessioned2022-09-04T08:42:53Z-
dc.date.available2022-09-04T08:42:53Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Дьяков О. Г., Качалов В. В. Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 185-191.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310-
dc.description.abstractРозглянуто процес моделювання охолодження рослинної сировини в холодильній камері з метою знаходження коефіцієнта температуропровідності на основі експериментальних досліджень.uk_UA
dc.description.abstractThe process of design of cooling of digister is considered in a coolroom with the purpose of finding of coefficient of diffusivity on the basis of experimental researchesuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectохолодження рослинної сировиниuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт температуропровідностіuk_UA
dc.titleМатематичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камеріuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_32.pdf250.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.