Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Качалов, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T08:42:53Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T08:42:53Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Потапов В. О., Дьяков О. Г., Качалов В. В. Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 185-191. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6310 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто процес моделювання охолодження рослинної сировини в холодильній камері з метою знаходження коефіцієнта температуропровідності на основі експериментальних досліджень. | uk_UA |
dc.description.abstract | The process of design of cooling of digister is considered in a coolroom with the purpose of finding of coefficient of diffusivity on the basis of experimental researches | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | охолодження рослинної сировини | uk_UA |
dc.subject | математичне моделювання | uk_UA |
dc.subject | коефіцієнт температуропровідності | uk_UA |
dc.title | Математичне моделювання процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_32.pdf | 250.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.