Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6297
Назва: Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини
Автори: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Постольнік, Д. В.
Ключові слова: антоціанові барвники;дикоросла сировина;екстрагування;чорна морква
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 129-134.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання інтенсифікації процесів отримання рідких антоціанових барвників із дикорослої сировини. Досліджено процес екстрагування барвних речовин з чорної моркви.
The question of intensification of processes of receipt of liquid антоціанових dyes is considered from wild-growing raw material. Investigational process of extracting of matters of paint from a black carrot.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6297
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_22.pdf208.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.