Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorПостольнік, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-09-03T17:17:44Z-
dc.date.available2022-09-03T17:17:44Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 129-134.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6297-
dc.description.abstractРозглянуто питання інтенсифікації процесів отримання рідких антоціанових барвників із дикорослої сировини. Досліджено процес екстрагування барвних речовин з чорної моркви.uk_UA
dc.description.abstractThe question of intensification of processes of receipt of liquid антоціанових dyes is considered from wild-growing raw material. Investigational process of extracting of matters of paint from a black carrot.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectантоціанові барвникиuk_UA
dc.subjectдикоросла сировинаuk_UA
dc.subjectекстрагуванняuk_UA
dc.subjectчорна моркваuk_UA
dc.titleЕкстрагування барвних речовин з дикорослої сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_22.pdf208.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.