Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6297
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Кіптела, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Постольнік, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T17:17:44Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T17:17:44Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 129-134. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6297 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання інтенсифікації процесів отримання рідких антоціанових барвників із дикорослої сировини. Досліджено процес екстрагування барвних речовин з чорної моркви. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of intensification of processes of receipt of liquid антоціанових dyes is considered from wild-growing raw material. Investigational process of extracting of matters of paint from a black carrot. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | антоціанові барвники | uk_UA |
dc.subject | дикоросла сировина | uk_UA |
dc.subject | екстрагування | uk_UA |
dc.subject | чорна морква | uk_UA |
dc.title | Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_22.pdf | 208.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.