Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6297
Название: | Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини |
Авторы: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. Постольнік, Д. В. |
Ключевые слова: | антоціанові барвники;дикоросла сировина;екстрагування;чорна морква |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 129-134. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання інтенсифікації процесів отримання рідких антоціанових барвників із дикорослої сировини. Досліджено процес екстрагування барвних речовин з чорної моркви. The question of intensification of processes of receipt of liquid антоціанових dyes is considered from wild-growing raw material. Investigational process of extracting of matters of paint from a black carrot. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6297 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_22.pdf | 208.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.