Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296
Назва: Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів
Автори: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Ключові слова: комбіновані процеси;електроконтактне нагрівання;обробка харчових продуктів
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 124-128.
Короткий огляд (реферат): Акцентується увага на актуальності розробок комбінованих процесів на основі електроконтактного нагрівання. Проаналізовано електроконтактні способи обробки харчових продуктів – електроплазмоліз, електрофлотацію, електростимуляцію та електроконтактне нагрівання.
Accented attention on actuality of developments combined processes on the basis of electrocontact heating. Analyzed the electrocontact methods of treatment food products. Among it is electroplasmolysis, electroflotation, electrostimulation and electrocontact heating.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_21.pdf211.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.