Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2022-09-03T16:36:41Z-
dc.date.available2022-09-03T16:36:41Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 124-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296-
dc.description.abstractАкцентується увага на актуальності розробок комбінованих процесів на основі електроконтактного нагрівання. Проаналізовано електроконтактні способи обробки харчових продуктів – електроплазмоліз, електрофлотацію, електростимуляцію та електроконтактне нагрівання.uk_UA
dc.description.abstractAccented attention on actuality of developments combined processes on the basis of electrocontact heating. Analyzed the electrocontact methods of treatment food products. Among it is electroplasmolysis, electroflotation, electrostimulation and electrocontact heating.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкомбіновані процесиuk_UA
dc.subjectелектроконтактне нагріванняuk_UA
dc.subjectобробка харчових продуктівuk_UA
dc.titleТехнологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_21.pdf211.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.