Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, І. В. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T16:36:41Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T16:36:41Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 124-128. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296 | - |
dc.description.abstract | Акцентується увага на актуальності розробок комбінованих процесів на основі електроконтактного нагрівання. Проаналізовано електроконтактні способи обробки харчових продуктів – електроплазмоліз, електрофлотацію, електростимуляцію та електроконтактне нагрівання. | uk_UA |
dc.description.abstract | Accented attention on actuality of developments combined processes on the basis of electrocontact heating. Analyzed the electrocontact methods of treatment food products. Among it is electroplasmolysis, electroflotation, electrostimulation and electrocontact heating. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | комбіновані процеси | uk_UA |
dc.subject | електроконтактне нагрівання | uk_UA |
dc.subject | обробка харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_21.pdf | 211.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.