Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296
Название: Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів
Авторы: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Ключевые слова: комбіновані процеси;електроконтактне нагрівання;обробка харчових продуктів
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 124-128.
Краткий осмотр (реферат): Акцентується увага на актуальності розробок комбінованих процесів на основі електроконтактного нагрівання. Проаналізовано електроконтактні способи обробки харчових продуктів – електроплазмоліз, електрофлотацію, електростимуляцію та електроконтактне нагрівання.
Accented attention on actuality of developments combined processes on the basis of electrocontact heating. Analyzed the electrocontact methods of treatment food products. Among it is electroplasmolysis, electroflotation, electrostimulation and electrocontact heating.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6296
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_21.pdf211.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.