Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6289
Назва: Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу
Автори: Плотнікова, Р. В.
Гринченко, Н. Г.
Пивоваров, П. П.
Ключові слова: термостабільність молока;декальцинування сорбентом;альгінат натрію
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П. Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 94-99.
Короткий огляд (реферат): Визначено поняття термостабільності молока. Запропоновано підвищення термостабільності за рахунок регулювання сольового складу молока шляхом декальцинування сорбентом на основі альгінату натрію. Наведено результати досліджень впливу технологічних чинників (концентрації сорбенту, рН) на термостабільність молока. Запропоновано шляхи впровадження отриманих результатів.
The concept of stability of thermomilk is defined. Increase of thermostabi lity at the expense of regulation of salt structure of decalcified of sorbent on the basis of Na alginate is offered. Results of researches of influence of the technological are resulted factors (concentration of sorbent, рН) on thermostability of milk. Ways of realisation of the received results are offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6289
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_17.pdf186.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.