Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПлотнікова, Р. В.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.date.accessioned2022-09-03T12:12:41Z-
dc.date.available2022-09-03T12:12:41Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПлотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П. Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 94-99.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6289-
dc.description.abstractВизначено поняття термостабільності молока. Запропоновано підвищення термостабільності за рахунок регулювання сольового складу молока шляхом декальцинування сорбентом на основі альгінату натрію. Наведено результати досліджень впливу технологічних чинників (концентрації сорбенту, рН) на термостабільність молока. Запропоновано шляхи впровадження отриманих результатів.uk_UA
dc.description.abstractThe concept of stability of thermomilk is defined. Increase of thermostabi lity at the expense of regulation of salt structure of decalcified of sorbent on the basis of Na alginate is offered. Results of researches of influence of the technological are resulted factors (concentration of sorbent, рН) on thermostability of milk. Ways of realisation of the received results are offered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтермостабільність молокаuk_UA
dc.subjectдекальцинування сорбентомuk_UA
dc.subjectальгінат натріюuk_UA
dc.titleПідвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_17.pdf186.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.