Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6285
Назва: Розробка технології пудингів з м’яса птиці
Автори: Большакова, В. А.
Скуріхіна, Л. А.
Камсуліна, Н. В.
Ключові слова: функціональні м’ясні продукти;пудинги з м’яса птиці;полісахариди рослинного походження
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Большакова В. А., Скуріхіна Л. А., Камсуліна Н. В. Розробка технології пудингів з м’яса птиці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 79-86.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто перспективи створення функціональних м’ясних продуктів, визначено доцільність залучення до їх складу полісахаридів рослинного походження та м’яса птиці як цінного джерела білка. Розроблено рецептури та технологію виробництва пудингів з м’яса птиці з використанням структуроутворювачів полісахаридного походження. Проведено комплекс експериментальних робіт щодо визначення показників якості нової продукції. Розроблено проект нормативної документації.
The prospects of creation of functional meats products are considered, expedience of involving is certain in their composition of polysaccharidess of vegetable origin and meat, yak of valuable source of albumen. Compounding and technology of production of puddings is developed from meat with the use of texturaizeres of polysaccharidess origin. Series of experiments were carried out to define the merit rate of this new product, and accordingly release specifications were worked out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6285
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_15.pdf176.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.