Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6285
Название: Розробка технології пудингів з м’яса птиці
Авторы: Большакова, В. А.
Скуріхіна, Л. А.
Камсуліна, Н. В.
Ключевые слова: функціональні м’ясні продукти;пудинги з м’яса птиці;полісахариди рослинного походження
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Большакова В. А., Скуріхіна Л. А., Камсуліна Н. В. Розробка технології пудингів з м’яса птиці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 79-86.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективи створення функціональних м’ясних продуктів, визначено доцільність залучення до їх складу полісахаридів рослинного походження та м’яса птиці як цінного джерела білка. Розроблено рецептури та технологію виробництва пудингів з м’яса птиці з використанням структуроутворювачів полісахаридного походження. Проведено комплекс експериментальних робіт щодо визначення показників якості нової продукції. Розроблено проект нормативної документації.
The prospects of creation of functional meats products are considered, expedience of involving is certain in their composition of polysaccharidess of vegetable origin and meat, yak of valuable source of albumen. Compounding and technology of production of puddings is developed from meat with the use of texturaizeres of polysaccharidess origin. Series of experiments were carried out to define the merit rate of this new product, and accordingly release specifications were worked out.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6285
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_15.pdf176.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.