Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6285
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorКамсуліна, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-09-03T11:45:24Z-
dc.date.available2022-09-03T11:45:24Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБольшакова В. А., Скуріхіна Л. А., Камсуліна Н. В. Розробка технології пудингів з м’яса птиці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 79-86.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6285-
dc.description.abstractРозглянуто перспективи створення функціональних м’ясних продуктів, визначено доцільність залучення до їх складу полісахаридів рослинного походження та м’яса птиці як цінного джерела білка. Розроблено рецептури та технологію виробництва пудингів з м’яса птиці з використанням структуроутворювачів полісахаридного походження. Проведено комплекс експериментальних робіт щодо визначення показників якості нової продукції. Розроблено проект нормативної документації.uk_UA
dc.description.abstractThe prospects of creation of functional meats products are considered, expedience of involving is certain in their composition of polysaccharidess of vegetable origin and meat, yak of valuable source of albumen. Compounding and technology of production of puddings is developed from meat with the use of texturaizeres of polysaccharidess origin. Series of experiments were carried out to define the merit rate of this new product, and accordingly release specifications were worked out.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфункціональні м’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectпудинги з м’яса птиціuk_UA
dc.subjectполісахариди рослинного походженняuk_UA
dc.titleРозробка технології пудингів з м’яса птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_15.pdf176.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.