Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6285
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Большакова, В. А. | - |
dc.contributor.author | Скуріхіна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T11:45:24Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T11:45:24Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Большакова В. А., Скуріхіна Л. А., Камсуліна Н. В. Розробка технології пудингів з м’яса птиці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 79-86. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6285 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективи створення функціональних м’ясних продуктів, визначено доцільність залучення до їх складу полісахаридів рослинного походження та м’яса птиці як цінного джерела білка. Розроблено рецептури та технологію виробництва пудингів з м’яса птиці з використанням структуроутворювачів полісахаридного походження. Проведено комплекс експериментальних робіт щодо визначення показників якості нової продукції. Розроблено проект нормативної документації. | uk_UA |
dc.description.abstract | The prospects of creation of functional meats products are considered, expedience of involving is certain in their composition of polysaccharidess of vegetable origin and meat, yak of valuable source of albumen. Compounding and technology of production of puddings is developed from meat with the use of texturaizeres of polysaccharidess origin. Series of experiments were carried out to define the merit rate of this new product, and accordingly release specifications were worked out. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | функціональні м’ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | пудинги з м’яса птиці | uk_UA |
dc.subject | полісахариди рослинного походження | uk_UA |
dc.title | Розробка технології пудингів з м’яса птиці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_15.pdf | 176.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.