Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6282
Назва: Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини
Автори: Пестіна, Г. О.
Ключові слова: рослинна сировина;реструктуровані продукти;гелеутворювачі;альгінат натрію
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пестіна Г. О. Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 72-79.
Короткий огляд (реферат): На підставі аналізу літературних джерел у статті проаналізовано основні технології виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини. Запропоновано два способи структурування з використанням альгінату натрію як гелеутворювача.
On the basis of analysis of literary sources basic technologies of production of the restructured products on the basis of digister are analysed in the article. Two method of production of restructured products with the use of sodium alginate as gelation agent is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6282
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_14.pdf187.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.